AMBITION – ny hudplejeserie

 

AMBITION – ny hudplejeserie

Vi har fået en helt ny hudpleje serie på lager – AMBITION

Vand er den vigtigste ingrediens til at fugtige din hud. Baseret på den viden har Ambition udviklet en hudplejeserie med en af de bedste fugtighedsgivende formler. Den perfekte synergi af aktive ingredienser balancere din hud fuldstændig, uanset din hudtype. Macadamia olie reparerer huden, moringa smør forhindrer fugttab gennem huden og hyaluronsyre reducerer kløe, træthed og at huden tørrer ud. Ambition ved hvad din hud har brug for!

Et strålende ansigt

Uanset om det er sollys, kulde, forurening eller endda stress, skal dit ansigt klare meget hver dag. Du kan regne med at Ambition vil bevare det smukt – dag ind og dag ud. Uanset om du vil rense, nære, forkæle, reparere, give fugt eller forynge – Ambition har alt hvad du behøver. En af de vigtigste ingredienser i Ambitions sortiment af ansigtsprodukter er vand, hvilket sikrer, at enhver hudtype er fugtet optimalt hele tiden. Derudover er alle Ambition-ansigtsprodukter fri for parabener, hvilket resulterer i naturlig og stråelende hud.

 

En smuk krop 

At føle sig godt tilpas i sin egen krop begynder med din hud. For at holde din hud ren, silkeagtigt blød, glat og fri for cellulitis, kan du regne med ultramoderne kropspleje produkter fra Ambition. Til udvikling af Ambitions scrubs, geler osv bruges kun de bedste produkter, det vil du opleve ved at bruge dem.

 

Befri din krop for smerte og stress

Uanset om du lider af stive muskler, reumatiske smerter eller stress, gør en kropsmassage underværker for krop og sind. Med den rigtige massagecrem eller olie kan du opleve fuldstændig fred og afslapning. De forfriskende plantebaserede massageprodukter føles ikke kun dejlige, men nærer og reparerer huden indefra.

 

Læs mere om alle produkterne her.

Vent venligst…