Hairtech

Hairtech er en familieejet virksomhed, som hører til i det sønderjyske. Her har vi opholdt os siden 1994 hvor det hele startede, med hovedsæde i Aabenraa. Det er her administrationen sidder, vores lager og udstilling finder sted. Vi har kørende sælgere som dækker hele Danmark, og gerne kommer ud og besøger din salon.

Vores vision er at være Danmarks førende forhandler af hårplejeprodukter, til den professionelle frisør, med et stort udvalg af eksklusive produkter i høj kvalitet. Kvaliteten af produkterne har høj betydning, hvad enten de er til frisøren eller den private forbruger. Vi sælger ikke produkter vi ikke selv kan stå inde for.

Hairtech er en loyal partner, vi tror på ærlig, åben kommunikation og tillid. Vi samarbejder med vores kunder omkring høj kvalitet, pålidelige produkter og moderne teknikker. God service er noget vi bestræber os på at opnå hver dag hos alle vores kunder, store som små.

Vi lægger hjerte og sjæl i vores virksomhed, og ønsker branchens gladeste medarbejdere og kunder.

Hairtech har eneforhandlingen af Keune Haircosmetics i Danmark, det er vi er meget stolte af. Keune Haircosmetics levere nogle fantastiske produkter til dem som ønsker høj kvalitet.

Finder du ikke det du ønsker på hjemmesiden eller har brug for mere information, er du altid meget velkommen til at ringe, vi sidder klar ved telefonen.

 

Per Ravn:

Salgskonsulent Sønderjylland/Fyn tlf. 24 28 55 12

Allan Kjær:

Salgskonsulent Midt/Vest Jylland tlf. 23 40 94 43

Gitte Vestengen:

Salgskonsulent KBH/Sjælland tlf. 24 28 55 11

Laila Guldbjerg:

Salgskonsulent Midt/Nord Jylland tlf. 23 40 94 47

 

Teknikker: 

Majbrit Hansen

 

Kontor tlf. 74 62 03 03

Mandag – Torsdag kl. 8.30-15.30

Fredag kl. 8.30-13.30

 

 

Hairtech har gennem tiderne støttet mange fantastiske initiativer og foreninger. Vi ville ønske, at vi havde uanede midler og kunne støtte alle, der kontakter os, men det er desværre ikke muligt.

Vi vælger ud fra, hvor vi mener at kunne gøre størst gavn, eller en sag vi har en speciel tilknytning til. Vi håber på forståelse for dette.

Vi støtter:

     logo bocusedor

Vent venligst…