Keune

Hvem er Keune:

Keune

Ligesom Hairtech er Keune også en familie ejet virksomhed, med hovedsæde i Holland hvor det hele startede, og her er deres historie kort fortalt:

1922 – Keune Haircosmetics blev etableret d. 6 januar 1922 af Jan Keune, en certificeret farmaceut, i Amsterdam, Holland.

1923 – Jan Keune var fascineret af krøller og opfandt en flydende formel til permanentkrøller, hvilket gjorde ham til Europas første producent af permanent til at skabe krøller.

1950 – Introducerede Keune hårlak på det hollandske marked.

1956 – Den første aerosol-hårlak bliver lanceret af Keune i Europa.

1968 – Kommer den næste generation af Keune til.

1977 – Som et af de første firmaer i verden præsenterer Keune hår gele.

1995 – Keune åbner 20.000 m2 fabrik i Soest, tæt på Amsterdam i Holland.

Alle Keune produkter er udviklet og produceret i disse lokaler. De mest moderne og miljøvenlige teknologier er anvendt. Keune har eget laboratorium hvor alt bliver testet. Når der skal fremstilles nye produkter, er der ingen budgetter, da kun de bedste ingredienser er gode nok

Keune har erobret markedsandele i Europa, Asien, USA og det meste af verden siden de startede i 1922, og kan findes i mere end 80 lande verden over. Keune distribueres udelukkende til professionelle frisører. 

Selvom Keune Haircosmetics i dag er en stor virksomhed, kan man stadig ringe til hovedkontoret og bede om at tale med Hr. Keune.  

 

Keune har følgende brands:

so pure logoblend logo

Style: I denne serie findes du alle de nødvendige stylingsprodukter. De er med til at skabe den moderne, helt perfekte frisure.

CARE: Vejen til en sund hovedbund. Keune Care serien indeholder førsterangs hårplejeprodukter beriget med Essentielle Mineraler som nærer hovedbunden og hårrødderne. Her er hvad du opnår: dit hår når det er smukkest, tilfreds og sundt indefra og ud.

1922 By J.M.Keune: Produkterne er specielt skabt til at holde mænds hår og hovedbund sundt. Med barber produkter, styling og shampoo til behov.

So Pure Natural Balance: 100% ren planteekstrakter. Oplev So Pure Natural Balance hår wellness oplevelse. En eksklusiv professionelle hår kosmetisk linje med farve, aromaterapi-behandlinger og styling.

Blend: I dag vil folk gerne understrege deres egen identitet ved at vælge deres egen frisure. Men på samme tid, kan de lide at tilhører en gruppe af mennesker, der alle har den samme karakteristiske style. Hold, glans og muligheden for at gen-style faktoren er angivet på næsten alle produkterne. Fra 1 til 10 hvor 1 er lav og 10 maksimum.

 

Keune har også deres helt egen farve-  og permanent-serie. Lad Keune hjælpe med at give dig din ønskede frisure og lad drømmene gå i opfyldelse.

Klik her for at finde dit Keune produkt: Keune Logo 2016

 

Vent venligst…