Keune

Hvem er Keune:

Keune

1922 – Keune Haircosmetics blev etableret d. 6 januar 1922 af Jan Keune, en certificeret kemiker, i Amsterdam, Holland.

1923 – Jan Keune fokuserede på udviklingen af permanent formularer hvilket gjorde ham til Europas første producent af permanent til at skabe krøller.

1950 – Introducerede Keune hårlak på det hollandske marked.

1956 – Den første aerosol-hårlak bliver lanceret af Keune i Europa.

1968 – Åbner Keune, nu under ledelse af den næste generation, et domicil der er 6 gange større end hidtil.

1977 – Som et af de første firmaer i verden præsentere Keune hår gele.

1995 – Keune åbner 20.000 m2 fabrik i Soest, tæt på Amsterdam i Holland.

Alle Keune produkter er udviklet og produceret i disse lokaler. De mest moderne og miljøvenlige teknologier er anvendt. Keune har eget laboratorium hvor alt bliver testet.

 

Keune har erobret markedsandele i Europa, Asien, USA og det meste af verden siden de startede i 1922. Keune tilbyder eksklusiv hårpleje til kræsne frisører der ønsker høj kvalitet. Keune distribueres udelukkende til professionelle frisører.

 

Keune har følgende brands:

Design line logo

Design Line: Alle Design Styling produkter beskytter håret mod UV og ydre påvirkninger med DLP2 systemet. Design Care produkter er blide og indeholder funktionelle naturlige ingredienser .

care

CARE: Vejen til en sund hovedbund. Keune Care serien indeholder førsterangs hårplejeprodukter beriget med Essentielle Mineraler som nærer hovedbunden og hårrødderne. Her er hvad du opnår: dir hår når det er smukkest, glad og sundt indefra og ud.

Care Line Man: Produkterne er specielt skabt til at holde mænds hår og hovedbund sundt igennem vigtige mineraler.

so pure logo

So Pure Natural Balance: 100% ren planteekstrakter. Oplev So Pure Natural Balance hår wellness oplevelse. En eksklusiv professionelle hår kosmetisk linje med farve, aromaterapi-behandlinger og styling.

blend logo

Blend: I dag vil folk gerne understrege deres egen identitet ved at vælge deres egen frisure. Men på samme tid, kan de lide at tilhører en gruppe af mennesker, der alle har den samme karakteristiske style. Hold, glans og muligheden for at gen-style faktoren er angivet på næsten alle produkterne. Fra 1 til 10 hvor 1 er lav og 10 maksimum.

 

Keune har også deres helt egen farve-  og permanent-serie. Lad Keune hjælpe med at give dig din ønskede frisure og lad drømmene gå i opfyldelse.

Klik her for at finde dit Keune produkt: Keune Logo 2016

 

Vent venligst…