Profil

Hairtech er en professionel totalleverandør af inventar og hårprodukter til frisører i hele landet. Hairtech har alt hvad der skal bruges for at drive en professionel frisørsalon.

Hairtech blev etableret 23.08.1994 og har hovedsæde i Aabenraa. Det er her administrationen sidder, vores lager og udstilling finder sted. Vi har 4 kørende sælgere som dækker hele Danmark, og gerne kommer ud og besøger din salon.

Hairtech er en loyal partner, vi tror på ærlig, åben kommunikation og tillid. Vi samarbejder med vores kunder omkring høj kvalitet, pålidelige produkter og moderne teknikker. God service er noget vi bestræber os på at opnår hver dag hos alle vores kunder, store som små.

Hairtech har eneforhandlingen af Keune Haircosmetics i Danmark, det er vi er meget stolte af. Keune Haircosmetics levere nogle fantastiske produkter til de som ønsker høj kvalitet.

Finder du ikke det du ønsker på hjemmesiden eller har brug for mere information, er du altid meget velkommen til at ringe, vi sidder klar ved telefonen.

 

Per Ravn:

Salgskonsulent Sønderjylland/Fyn tlf. 24 28 55 12

Allan Kjær:

Salgskonsulent Midt/Vest Jylland tlf. 23 40 94 43

Gitte Vestengen:

Salgskonsulent KBH/Sjælland tlf. 24 28 55 11

Laila Guldbjerg:

Salgskonsulent Midt/Nord Jylland tlf. 23 40 94 47

 

Teknikker: 

Majbrit Hansen

 

Kontor tlf. 74 62 03 03

Mandag – Torsdag kl. 8.30-15.30

Fredag kl. 8.30-13.30

 

 

Hairtech har gennem tiderne støttet mange fantastiske initiativer og foreninger. Vi ville ønske, at vi havde uanede midler og kunne støtte alle, der kontakter os, men det er desværre ikke muligt.

Vi vælger ud fra, hvor vi mener at kunne gøre størst gavn, eller en sag vi har en speciel tilknytning til. Vi håber på forståelse for dette.

Vi støtter:

     logo bocusedor

Vent venligst…